Üzleti termékek

Mi a Data Avenue?

Holografikus miroszkóp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Flowbster egy új felhőorientált workflow-rendszer, hogy hatékony pipeline-ok legyenek létrehozhatóak a felhőkben, amellyel a rendkívül nagy adathalmazok is hatékonyan feldolgozhatók. A Flowbster workflow-t létre lehet hozni a célfelhőben virtuális infrastruktúraként, amelyen keresztül a feldolgozandó adatok áramlani tudnak. A Flowbster workflow igény szerint telepíthető a célfelhőben (MTA Cloud) a telepítés alapjául szolgáló Occopus orkesztrációs eszköznek a segítségével. A Flowbster intuitív grafikus felhasználói felületet biztosít a végfelhasználó kutatók számára.

A gUSE egy jól ismert és jelenleg is fejlesztés alatt álló nyílt forráskódú DCI(Distributed Computing Infrastructure) gateway keretrendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a grid és felhő rendszerekhez a kényelmes és könnyű hozzáférést.

A gUSE a leglátogatottabb európai workflow rendszer az EGI (European Grid Infrastructure) alkalmazás adatbázis szerint.

Az Occopus olyan szoftver keretrendszer, mely támogatja a felhőre készített elosztott alkalmazások felépítését és konfigurálását, azaz orkesztrációját. A virtuális gépeken felélesztett együttműködő komponensek egy virtuális infrastruktúrát alkotnak, mely egy vagy több felhőrendszeren képes futni. A jelenleg támogatott leginkább használatos felhőinterfészek és felhők a következők: EC2 (Amazon, Opennebula), Nova (Openstack), CloudSigma, CloudBroker. Az Occopust használhatják virtuális infrastruktúra által megvalósított alkalmazás és szolgáltatás fejlesztői vagy üzemeltetői.

Színes megvilágítás fejlesztése endoszkóphoz

Nagysebességű multi funkciós mérőeszközök fontos szerepet játszanak a pontos diagnosztikában. Jelen munkánk célja endoszkópok, mint képalkotó orvosi mérőműszerek támogatása színes megvilágítással, ahol a megvilágítás kívánt színe kis sávszélességű színekből tetszőlegesen és nagy sebességgel kikeverhető.

A fejlesztés az EMD KFT-vel és az ECON KFT-vel közösen készült.