Karrier Központ

Miért érdemes hozzánk jelentkezni? Mire számíthat nálunk a jelentkező?

A SZTAKI többféle karrierlehetőséget és hosszú távú perspektívát nyújt kutatóknak és fejlesztőknek egyaránt. Innovatív projektekben változatos feladatok várják a leendő munkatársakat informatikai, mérnöki kutatás-fejlesztési területekre folyamatosan bővülő európai és hazai kutatási projektekbe .

A SZTAKI a "Szerethető munkahelyek " pályázat többszörös díjazottja ( 2019,2020, 2022, 2023),  szerepel a TOP 125 legkedveltebb magyar munkahely listáján. Cégprofilunkat ide kattintva tekintheti meg.

Tudományos karrierlehetőségek:  Kutatást szeretne végezni és elismert szakértővé válni rendkívül innovatív területeken? A doktori iskolai tanulmányoktól, a junior kutatói karrierszinttől  kezdve a  senior kutató karrierszintekig mint  tudományos munkatárs kutatóig, főmunkatárs, tanácsadó és kutatóprofesszor kiváló feltételeket kínálunk szakmai fejlődéséhez.

Nem tudományos karrierlehetőségek: Kutatás,  innovációs projektek – mindez nem valósulhatna meg a tudományos osztályokat támogató, a tudományos működésre megoldást nyújtó, intézetünk működését biztosító belső szolgáltató egységek nélkül. A tudományos támogató területekhez tartozó szoftverfejlesztői-informatikusi és mérnöki karrierlehetőségeken kívül  ide tartoznak a tudományos kutatórészlegek asszisztensei, a stratégiai és innovációs menedzsment, valamint a PR-és kommunikáció, műszaki és adminisztratív karrierlehetőségek, pl. pénzügy-munkaügy, projektmenedzsment, projektkoordináció, adminisztráció, IT-szolgáltatás, létesítménygazdálkodás terület.

A SZTAKI nagymúltú nemzetközileg és hazailag is elismert kutatóintézet, élen jár a hazai innováció és kutatás-fejlesztés területén. Multikulturális modern infrastruktúránk befogadó, családias munkalégkörrel párosul. Minden támogatást megadunk a seniorok szakmai fejlődéshez, karrierútjához; a pályakezdőknek gyakorlati helyet, szakmai mentorálást; a junioroknak szakmai előmenetelt biztosítunk. Versenyképes bérezéssel értékeljük a jó  teljesítményt.Könnyen megközelíthető helyen vagyunk Budán, a fonódó villamosok és a 4-es Metró megállóihoz közel, nagyon jó infrastruktúrájú környéken, egyetemek, éttermek és  szolgáltatók közelében, van biciklitárolónk és teremgarázsunk is.Családbarát munkahely vagyunk.Összetartó, fiatalos project-teamekben dolgozunk tapasztalt seniorok támogatásával.Támogatjuk a teljesítménycentrikus rugalmas munkavégzési formákat.Törekszünk a munka-magánélet egyensúlyának biztosítására, fontosnak tartjuk a dolgozóink egészségét és elégedettségét.Változatos sportolási lehetőségeket biztosítunk a jól felszerelt konditermünkben és különböző sportköreinkben  (mint csapatsportok, futball, tenisz, fallabda, evezés stb.).

Közösségi terekkel és programokkal segítjük a csapatépítést: mint a jól felszerelt közösségi tér-kávézó-rekreációs terem,  a modern könyvtár,  étkező-melegítő konyhák, a céges programok (pl. a céges  egészségnapok, a családi napunk, céges Mikulásnap, a részlegek csapatépítő rendezvényei)

Csatlakozzon hozzánk; készséggel várjuk jelentkezését!

team

Hogyan lehet jelentkezni hozzánk?

A jelentkezéseket a hr@sztaki.hu e-mail- címre várjuk.

Mit kell küldeni?

Meghirdetett pozícióra: szakmai CV-t várunk e-mailben PDF-ként csatolva, megjelölve az e-mail címsorában a meghirdetett pozíció nevét.

Ha nincs is az Aktuális állásajánlatok menüpont alatt meghirdetett pozíciónk, vagy nem talál az érdeklődésének és végzettségének megfelelőt, de szeretne érdeklődni, szíveskedjen  egy friss  szakmai önéletrajzot és motivációs levelet küldeni a  hr@sztaki.hu  e-mailcímre, az e-mail tárgyában feltüntetve: álláskeresés.

Mit tartalmazzon a  motivációs levél?

Tanulmányozza a  honlapunkon a projektjeink  és a részlegek  leírását, jelöljön meg minimum 3 részleget, ami a végzettségének, szakmai  érdeklődésének megfelel, küldjön egy adatkezelési hozzájárulást és ez  alapján a HR-osztály kiközvetítheti az adott részlegekbe.

Köszönjük a megtisztelő jelentkezését!

-