Hat termékkel is bekerültünk a "100 legérdekesebb magyar innováció" című kiadványba

Virtuális- és kiterjesztett valóság-technológiák, digitális holografikus mikroszkópcsalád, energia-pozitív közvilágítási rendszer, eLearning tartalomfejlesztés, integrált 4D filmelőkészítő rendszer és lézeres távhegesztő robotok. Büszkén jelentjük, hogy hat, az intézetünk falai között fejlesztett terméket is beválasztottak a most megjelent 100 legérdekesebb magyar innováció című kiadványba.

Az Energiafigyelő által kiadott, évente megjelenő kiadvány célja, hogy a magyar kormány innovációs törekvéseivel összhangban ötleteket, inspirációkat adjon kreatív honfitársainknak, emellett pedig összehozza a tudományos és technológiai fejlődésben érintetteket; segítse, hogy ne csak jó ötletek szülessenek, hanem azok meg is valósuljanak, és befussák azt a pályát, amire érdemesek, hasznot hajtva az adott cégnek és Magyarországnak egyaránt.

A kiadványban megtalálható hat SZTAKI-s fejlesztés mellett Mérnöki és Üzleti Intelligencia Kutatólaboratóriumunk vezetője, Váncza József "Innováció a versenyképes és fenntartható termelés érdekében" című írása is olvasható.

100 inno