GUIDE@HAND Miskolc

 
Turisztikai mobil információs rendszer létrehozása és bevezetése - GUIDE@HAND szolgáltatás önálló értékesítésel, különálló Miskolc GUIDE@HAND alkalmazáson
2013. jún. 3. – 2015. júl. 31.
 

Az MTA SZTAKI vállalja a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Kft. számára turisztikai mobil információs rendszer létrehozását és bevezetését - különálló Miskolc GUIDE@HAND alkalmazáson, önálló értékesítéssel.
A GUIDE@HAND GPS-es mobil eszközökön érhető el (okostelefon, tablet), melyek pontosan azonosítják az utazó aktuális helyzetét. Az alkalmazás offline vagy online interaktív térképet kínál a látogató aktuális helyzetével és a térségben ajánlott útvonalakkal. Megközelítve egy látványosságot, automatikusan elhangzik arról a legfontosabb információ, és akár több, a látnivalóhoz kapcsolódó történet is meghallgatható. A környéken található szolgáltatások megjeleníti a térképen (turisztikai szolgáltatók, események, rendezvények).
Önálló mobil alkalmazásként történő megjelenéshez szükség van a sétakészítő, adminisztrációs és megjelenítő alkalmazásra licence jogot váltani. Ennek eredményeként egy önálló és komplex midkolci mobil-információs alkalmazás jön létre a támogatott szoftverboltok kínálatában. A licence megvásárlása biztosítja, hogy a Megrendelő saját maga rendelkezzen arról, milyen értékesítési stratégia mentén kínálja felhasználói számára a Miskolc GUIDE@HAND audio guide szolgáltatásait. A létrejövő alkalmazás kizárólagos haszonélvezője a licencet megvásárló Megrendelő, így a szolgáltatáson keresztül befolyó teljes bevétel is a Megrendelőt illeti meg.

Résztvevők

MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Kft.
MTA SZTAKI

Vezető

E-mail
markus.zsolt@sztaki.hun-ren.hu
Telefon
+36 1 279 6191

Részlegek