Közeleg az INCOM 2021: a SZTAKI virtuálisan rendezi meg a neves ipari konferenciát

Az adat az új olaj? Mi a különbség a digitális árnyék és a digitális iker közt? Van élet a mélytanulás után? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ kaphat, aki csatlakozik a június 7. és 9. között megrendezett, virtuális INCOM 2021-hez.

A rendezvényt egy webes/mobilos alkalmazással lehet majd követni, az előadások után pedig kérdések feltevésére is lesz lehetőség. A résztvevők chaten cserélhetnek eszmét, az INCOM-ra jellemző networking pedig negyven fő létszámú beszélgetőcsoportokban valósul meg – ha már a pandémia miatt az élő találkozás nem megoldható.

Az INCOM három napja során öt virtuális szobában követik majd egymást az angol nyelvű előadások. A témák között szerepel az Ipar 4.0 folyamat során módosuló összeszerelési eljárások elemzése, a gyártás digitalizálása, a hatékony döntéshozatal intelligens metódusokkal való támogatása, a robotika vagy a mesterséges intelligencia.

A virtuális ceremóniateremben plenáris előadások is láthatók lesznek: François B. Vernadat professzor Integration and Interoperability in Automated and Smart Manufacturing Systems címen tart előadást június 7-én, amit Jürgen Beyerer professzor How to Optimize Production Processes Systematically based on methods of Artificial Intelligence and Machine Learning? című előadása követ 8-án. 9-én Soundar Kumara professzor következik AI and ML in Manufacturing – Is there Life after Deep Learning? című előadásával.

Az INCOM-ra résztvevőként 100 euró a belépő, de a hallgatóknak külön jegyet kínálunk 50 euróért. A rendezvényre a hivatalos weboldalon lehet jegyet venni, a teljes program, illetve a részvételhez elengedhetetlen webalkalmazás is itt érhető el.