eLearning tananyagfejlesztés

 
 

Az eLearning rendszer bevezetési projekteken túl, illetve azokhoz kapcsolódóan a tananyagfejlesztéseink során gyűjtött tapasztalatainkra alapozva egyaránt hatékonyan tudjuk végezni egyedi és generikus tananyagok fejlesztését. Munkatársaink közreműködésével és irányításával már több ezer multimédia elem fejlesztését tudhatjuk a hátunk mögött, megbízóink megelégedettségére. Az összehangolt csapatmunka végeredménye mindig valamilyen szabványos tananyagcsomag, illetve azok helyszíni telepítése és konfigurálása. Osztályunk a kezdetektől fogva elhivatott volt az eLearning tananyagfejlesztésben alkalmazott nemzetközi szabványok alkalmazása iránt, amelyek magyarországi elterjedését nagyban köszönheti nekünk a szakma. A tananyagainkat SCORM kompatibilis formában állítjuk elő. Azóta is folyamatosan követjük trendeket és ennek megfelelően az előállított szabványos tananyagainkat a piacon elterjedt szabványos keretrendszerek - legyen az akár licence díjas vagy OpenSource fejlesztés, mint pl.: SAP, Oracle, IBM, ILIAS, Moodle –, képesek befogadni és megjeleníteni.

Tananyag-fejlesztési tapasztalatainkra alapozva megrendelői igény szerint oktatjuk is a tartalomkészítés módszertanát. Elégedett megrendelőink között találunk minisztériumokat, állami intézményeket, bankokat, biztosítókat, felsőoktatási intézményeket és oktató központokat is.

Webes tananyagfejlesztés

A megrendelő által elkészített forgatókönyv alapján összeállítjuk eLearning keretrendszerben a tananyag struktúráját, elkészítjük a képernyő oldalakat, feltöltjük és belinkeljük a fogalomtárakat, tesztkérdéseket, multimédia elemek (képek, videók, animációk, interakciók).

Az elkészített tananyagcsomag SCORM formátumban kiexportálható, és különböző keretrendszerekben megjeleníthető.

Speciális tananyagfejlesztéseink közé tartozik a HTML5 alapú többplatformú (web és mobil) tananyagfejlesztés.

Követelmények

Tananyag forgatókönyvek, forrásanyagok

Eredmény megnevezése
eLearning tananyag
Eredmény technikai leírása

SCORM kompatibilis tananyag

Célcsoportja
egyetemek, oktató cégek
Referenciák
- Nemzeti Közszolgálati Egyetem
- Nemzeti Közigazgatási Intézet
- Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
- BM Oktatási, Képzési és Tudományszervezési Főigazgatóság
- Generali Providencia Zrt.
- SZÁMALK Zrt.

Többplatformú tananyagfejlesztés

Az utóbbi időben foglalkozunk a beépített mikroszámítógépet tartalmazó videószemüveg vezérlésének programozásával. Ennek a munkának a keretében készítettünk el többplatformú (web és mobil) tananyagokat.

Követelmények

Tananyag forgatókönyvek, forrásanyagok

Eredmény megnevezése
Többplatformú tananyag
Célcsoportja
egyetemek, oktató cégek
Referenciák
"Többplatformú (web és mobil) angol tananyag kezdők számára" - Kiváló Magyar Tartalom eFestival 2012 különdíja