Duna-Gerecse

 
"Duna-Gerecse Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. minta térségi TDM szervezet szakmai tevékenységének megalapozása (azonosítószám: KDOP-2.2.1/A-12-2012-0012)" projekt megvalósításához kapcsolódó többnyelvű mobil szolgáltatás létrehozása önálló értékesítési lehetőséggel
2013. okt. 30. – 2014. okt. 31.
 

Az MTA SZTAKI vállalja a Duna-Gerecse Turisztikai Non-profit Kft. számára turisztikai mobil információs rendszer létrehozását és bevezetését, valamint ehhez tartozó többnyelvű sétaútvonal fejlesztését - különálló Duna-Gerecse audio guide alkalmazáson, önálló értékesítéssel.
A GUIDE@HAND GPS-es mobil eszközökön érhető el (okostelefon, tablet), melyek pontosan azonosítják az utazó aktuális helyzetét. Az alkalmazás offline vagy online interaktív térképet kínál a látogató aktuális helyzetével és a térségben ajánlott útvonalakkal. Megközelítve egy látványosságot, automatikusan elhangzik arról a legfontosabb információ, és akár több, a látnivalóhoz kapcsolódó történet is meghallgatható. A környéken található szolgáltatások megjeleníti a térképen (turisztikai szolgáltatók, események, rendezvények).
Önálló mobil alkalmazásként történő megjelenéshez szükség van a sétakészítő, adminisztrációs és megjelenítő alkalmazásra licence jogot váltani. Ennek eredményeként egy önálló és komplex Duna-Gerecse mobil-információs alkalmazás jön létre a támogatott szoftverboltok kínálatában. A licence megvásárlása biztosítja, hogy a Megrendelő saját maga rendelkezzen arról, milyen értékesítési stratégia mentén kínálja felhasználói számára a Duna-Gerecse audio guide szolgáltatásait. A létrejövő alkalmazás kizárólagos haszonélvezője a licencet megvásárló Megrendelő, így a szolgáltatáson keresztül befolyó teljes bevétel is a Megrendelőt illeti meg.

Résztvevők

Duna-Gerecse Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft.
MTA SZTAKI

Részlegek