Online rendezi a SZTAKI a tizedik Digital Enterprise Technology konferenciát

Az angol nyelvű esemény 2021. október 11. és 13. között várja virtuálisan a vendégeit, hogy termékfejlesztésről, termelési- és gyártórendszerekről, robotikáról, üzleti intelligenciáról és Ipar 4.0-ról hallgassanak Zoom-előadásokat.

Ezek délben kezdődnek a napi plenáris előadásokkal: 11-én, hétfőn Dr. Youichi Nonaka, a Hitachi vezető kutatója kezdi a sort Revitalizing human-machine interaction for the advancement of society című keynote-jával, majd 12-én Gyulai Dávid és a Western Digital munkatársai, Suraj Rao, Shang-Chen Wu, Joseph Hodges, Crystal Zhu következnek We deliver digital: advanced analytics approaches supporting efficient design, planning and operation of distribution networks in the semiconductors industry című előadásukkal. Végül 13-én délben Yingguang Li, a kínai Nanjing University of Aeronautics and Astronautics professzora beszél New curing principles and technologies in composite part manufacturing and cultivation of innovative talents címmel.

A délután négyig tartó program során a SZTAKI kutatói is több előadáson számolnak be projektjeikről, kutatásaikról. A rendezvénynek partnere még a Queen’s University Belfast, a Manufacturing Technology Centre (MTC), a University of Greenwich, a Nanjing University of Aeronautics and Astronautics, valamint a China Graphics Society. A konferencia elnöke Dr. Váncza József, a SZTAKI Mérnöki és Üzleti Intelligencia Kutatólaboratóriumának vezetője. Regisztrációért, a pontos programért és további információkért a rendezvény hivatalos weboldalára érdemes ellátogatni.

""