Az IEEE Magyarországi Szekció javaslatára az Óbudai Egyetem Szenátusa Kálmán Rudolf Professzori Díjat adományozott Keviczky Lászlónak

Az IEEE Hungary Section vezetése és az Óbudai Egyetem Szenátusa Kalman Rudolf Professzori címet adományozott Prof. Dr. Keviczky Lászlónak, a HUN-REN SZTAKI tudományos tanács elnökének, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) rendes tagjának.

Az indoklás szerint Keviczky László "egyetemünkkel és az IEEE Hungary Sectionnel több évtizedes kapcsolatot ápol, többször szerepelt meghívott előadóként, az egyetem rendezvényein segítette, támogatta a tudományos, szakmai tevékenységet. Több rangos hazai és nemzetközi elismerés, kitüntetés birtokosa, többek között Gábor Dénes díjas, a Royal Swedish Academy of Engineering Sciences és a Polish Academy of Science tagja. Keviczky László IEEE Life Senior Member, az IEEE Hungary Section megalakulása óta tagja a szervezetnek, az MTA főtitkára, majd alelnöke. Az IEEE Control System Society és a Systems, Man, and Cybernetics Society aktív tagja. Több IEEE Transactions és nemzetközi tudományos folyóirat munkájában vett részt. Több az IEEE Hungary Section és az Óbudai Egyetem, valamint jogelődje a Budapesti Műszaki Főiskola által szervezett konferencia meghívott előadója volt". 

Keviczky László