2018. okt.
2018.10.03.

SZTAKI meetup - fókuszban a Deep Learning

 

Október 3-án, 17 órakor útjára indul az intézet legújabb meetup-sorozata, mely havi rendszerességgel, - várhatóan szerdánként, - izgalmas témákkal és networking lehetőségével várja az érdeklődőket. Az első alkalom fókuszában a Deep learning különböző alkalmazási területei állnak majd.

Az esemény kiemelt célja, hogy inspirálja a részlegek munkatársai és a különböző tudományterületeken kutatók közötti párbeszédet, közös projektek, cikkek megszületését. Az első alkalmon, négy előadás segítségével próbáljuk feltérképezni, hogy a különböző kutatóhelyeken milyen deep learning megoldásokat próbáltak, használnak, mik a tapasztalatok, esetleges nehézségek a különböző alkalmazási területeken.

  • Aleksziev Rita (MTA SZTAKI Informatika Kutatólaboratórium): "Geometry of hierarchical manifolds"
  • Borbély Gabor (BME TTK): "Constrained optimization and natural language processing"
  • Nagy Balázs (MTA SZTAKI Gépi Érzékelés Kutatólaboratórium): "Applied deep learning in computer vision"
  • Varga Dániel (MTA Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet): "Introducing the Rényi Deep Learning research group". 

A közös gondolkodást elősegítendő pizzával, üdítővel készülünk. :)

Az esemény nyilvános, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Add to calendar 2018-10-03 2018-10-03 UTC SZTAKI meetup - fókuszban a Deep Learning Október 3-án, 17 órakor útjára indul az intézet legújabb meetup-sorozata, mely havi rendszerességgel, - várhatóan szerdánként, - izgalmas témákkal és networking lehetőségével várja az érdeklődőket. Az első alkalom fókuszában a Deep learning különböző alkalmazási területei állnak majd. - Andrea Manno-Kovács kovacs.andrea@sztaki.hun-ren.hu

Kapcsolat

E-mail
kovacs.andrea@sztaki.hun-ren.hu
Telefon
+36 1 279 6158