KOPI Plágiumkereső Portál

 
 

A KOPI Online Plágiumkereső és Információs Portál egy egyedülálló, nyílt szolgáltatás az internetező közönség számára, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók saját dokumentumaik valamint mások által feltöltött dokumentumok között azonos részeket, hasonlóságot, esetleg teljes egyezést keressenek. A nyelvfüggetlen algoritmusnak köszönhetően ezt bármely európai nyelven megtehetik.

A KOPI Plágiumkereső Portál az egynyelvűplágiumkeresés mellett az egyéb szolgáltatásokat nyújtja:

  • Fordítási plágiumok keresése: a világon egyedülálló módon az angol és magyar Wikipédiából átvett idézeteket és azok fordítását is képes megtalálni szolgáltatásunk. A KOPI jelenleg a magyar, angol, német nyelveken való keresést támogatja, de folyamatosan további nyelvekkel bővítjük.
  • Idézetek mennyiségének mérése: a rendszer képes mérni egy dokumentumban az idézetek mennyiségét, ha a forrás rendelkezésre áll; két dokumentum közötti átfedést; valamint a dokumentumok egyediségét egy dokumentumhalmazban.
  • Eredeti szerző megkeresése: a rendszer egyre növekvő adatbázisának köszönhetően képes az eredeti szerzőt, vagy olyan műveket keresni, amelyben idéznek egy adott szerzőtől. A rendszer alkalmas többszázezer oldalnyi dokumentumot másodpercek alatt összehasonlítani egymással, miközben akár egy bekezdés hosszúságú egyezést is ki tud mutatni.

Részleg