A SZTAKI kutatója, Teaming és Twinning projektek koordinátora, is előad az NKFIH információs napján

Az NKFI június 22-én Hivatal információs napot szervez a Horizont Európa keretprogram részvétel szélesítését célzó (Widening participation) pályázati felhívásainak bemutatására. A rendezvényen a SZTAKI munkatársa is előad.

Ilie-Zudor Angyalka Elisabeth, a SZTAKI Mérnöki és Üzleti Intelligencia Kutatólaboratóriumának tudományos főmunkatársa és EPIC Teaming project koordinátora „Nyertes Teaming és Twinning pályázói tapasztalatok a Horizont 2020 programból” címen tartja előadását 11:10-kor. A rendezvény 10:00-kor kezdődik, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött – július 21. 17:00-ig lehet regisztrálni ezen a linken.

“Az alprogram pályázatai célzott módon támogatják a gyengébb innovációs teljesítményű (ún. widening) országok résztvevőit KFI kapacitásaik megerősítésében, részvételük javításában, így ezek a lehetőségek a magyar kutatási és innovációs rendszer szereplői számára is érdekesek. A rendezvény keretében bemutatkoznak a Widening program aktuális pályázati felhívásai, elsősorban az őszi beadású Teaming, Twinning és European Excellence Initiative (EEI) pályázatokra fókuszálva” – írja a hivatalos rendezvényoldal.

További részletek, regisztráció és teljes program ezen a linken érhető el.