Jó hangulatban zárult a 2018-as Intézeti Családi Nap

Idén szeptember 2-án, a már megszokott helyszínen, a Tordasi Kalandpark és Westernfaluban zajlott immár hagyományos intézeti napunk, amin négy generáció és csaknem 200 fő volt jelen.

A jó hangulatú programon aktív munkatársaink és családtagjaik, valamint nyugdíjas és volt kollégáink, valamint hozzátartozóik pihenhették ki a dolgos hétköznapok fáradalmait. Az érdeklődőket korlátlan ételfogyasztással és minden korosztályra kiterjedő programokkal várták a szervezők. A Kalandpark és Westernfalu a már jól ismert magaslati mászópályák és a tó fölötti átcsúszás mellett vadnyugati szórakozást is kínált: rodeó bikával kezdve íjászaton át két különböző tematikájú szabaduló szobáig jutva számos program garantálta, hogy senki se unatkozzon.  Akinek mindez nem lett volna elég, az korabeli bank, börtön és múzeum látogatáson vehetett részt, vagy kipróbálhatta rátermettségét a lézerharcban. Az eseménydús és egyben pihentető együttlétet a változékony idő ellenére szinte garantálta a jó társaság, valamint az ízletes kenyérlángos, mely szabadtéri, búbos kemencében sült.

Jövőre is mindenkit szeretettel várunk, az intézeti napról készült képek pedig hamarosan megtekinthetőek közösségi oldalunkról!