Intézetünk változatos előadásokkal képviselteti magát az Ipar Napjai (Mach Tech) rendezvényén

Világmárkákkal, multinacionális cégekkel, hazai és külföldi kis- és középvállalatok kínálatával várja az érdeklődő szakembereket az Ipar Napjai, MACH-TECH 2015. május 12-15 között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A rendezvény különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, a meglévő kapcsolatok ápolására, a piaci trendek feltérképezésére. A kiállításon szinte minden ipari ágazat jelen lesz, a vállalatok átfogó képet mutatnak egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtják a látogatók szakmai feladatainak megoldásához, miközben a társszakmák trendjeit is bemutatják.

Idén minden eddiginél több, összesen 19 ország csaknem 380 kiállítója mutatja be ipari tevékenységét vállalkozásain keresztül. A tajvani, német és osztrák cégek mellett a SZTAKI munkatársai is változatos előadásokkal képviselik az intézetet. Míg Prof. Monostori László " Industrie 4.0 kutatások az MTA SZTAKI Fraunfoher Projektközpontjában " címmel, addig Kovács András tudományos főmunkatársunk " Robotos lézeres távhegesztés az autóiparban " címmel fog beszélni. Viharos Zsolt János az " iKOMP: Regionális együttműködésben megvalósított ipari-kutatói K+F együttműködésről ", Paniti Imre univerzális szerszámmal készített egyedi lemezalkatrészekről, Haidegger Géza pedig " Robotikai és ManuFuture Technológiai Platformokról"  számol be a rendezvényen.

A részletes programok megtalálhatóak itt , a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak! Az esemény regisztrációköteles