Idén is okostelefonos alkalmazással támogatjuk a Múzeumok Éjszakáját

Idén június 24-én már 15. alkalommal tartják meg a Múzeumok Éjszakáját, amely jó ideje a legnépszerűbb országos eseménysorozattá vált. Országszerte több mint 320 intézmény kétezer programot regisztrált eddig az eseményre, melynek idei kiemelt témája az értékőrzés, fővárosa pedig Debrecen lesz. Intézetünk eLearning Osztálya idén is okostelefonos alkalmazással támogatja a szervezőket és a látogatókat.

Június 13-án, a rendezvénysorozat sajtótájékoztatóján idén is bemutatásra kerül az MTA SZTAKI eLearning Osztálya által fejlesztett EVENT@HAND MUZEJ okostelefonos alkalmazás, mely a Múzeumok Éjszakája weboldalának előre letölthető, ezáltal teljes egészében offline elérhető, akadálymentesített változata.

Az események helyei interaktív térképen is megtekinthetőek, amelyekhez a beépített GPS is segíti a navigációt. Az alkalmazás további hasznos szolgáltatásai: A "Kedvencek" listája, amelynek segítségével előre összeállítható az éjszaka programja, valamint az "Értesítések" szolgáltatással még figyelmeztetés is beállítható a tervezett eseményekhez.

Bővebb információ a programsorozatról itt, az okostelefonos alkalmazásról pedig itt található. Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

muzej