2024-ben is a HUN-REN SZTAKI közreműködésével szervezik az eSignDay-t

A Magyar Elektronikus Aláírás Szövetség (MELASZ), az INTEGRITY Kft., a HUN-REN Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet (HUN-REN SZTAKI), valamint az Internet Szolgáltatók Tanácsa (ISZT) közös szervezésében 2024. június végén ismét megrendezésre kerül az eSignDay, a Magyar Elektronikus Aláírás Napja, melyet idén kiegészít (megelőz) a HUN-REN SZTAKI FraudPrevent konferenciája.

Az eSignDay konferencián elsősorban az eIDAS 2 (és NIS 2) jogszabály köré csoportosulnak az előadások, hiszen ez talán a legjelentősebb változás a digitális aláírások területén, amely kihatással lesz az életünkre.

Előadók: IdomSoft Zrt., Magyar Nemzeti Bank (MNB), Lechner Tudásközpont Nonprofit Kft., Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH), Kontron Hungary Kft., Magyar Fintech Szövetség (MAFISZ), Microsec Zrt., E-Group ICT Software Zrt., Magyar Elektronikus Aláírás Szövetség (MELASZ) A konferencia hibrid módon kerül megtartásra (helyszíni személyes vagy távoli részvétellel). A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További információért kérjük, keresse fel az eSignDay rendezvény honlapját!