Először ült össze személyesen a pandémia óta az ELKH Nemzetközi Koordinációs Munkacsoportja

A Munkacsoportban a SZTAKI-t Ilie-Zudor Angyalka Elisabeth, a SZTAKI Mérnöki és Üzleti Intelligencia Kutatólaboratóriumának tudományos főmunkatársa és EPIC Teaming project koordinátora képviselte.

2022. július 7-én tartották a SZTAKI az ELKH Nemzetközi Koordinációs Munkacsoportja első személyes értekezletét a koronavírus-világjárvány kitörése óta. A Munkacsoport tagjai egy-egy intézményt képviseltek. A SZTAKI képviseletében Ilie-Zudor Angyalka Elisabeth, a SZTAKI Mérnöki és Üzleti Intelligencia Kutatólaboratóriumának tudományos főmunkatársa és EPIC Teaming project koordinátora vett részt az értekezleten.

A tematika kitért a kutatásértékelés reformjára, az európai aktualitásokra, a Science Europe nemzetközi szervezet szerepére és az ELKH Titkárság tagsága által nyújtott lehetőségeire, a Nemzetközi Kabinet által készített képzési igényfelmérés eredményeire, valamint a 2021. évi kutatóhelyi adatszolgáltatás elemzésének és eredményeinek megállapításaira. Az értekezletet a munkacsoporttagok kerekasztala zárta.