A Western Digital, az Apollo Tyres és a Bosch vezetői is előadnak az INDIGO szakmai napon

2022. április 12-én 9:00 órától, két és fél év után újra személyes részvétellel tartják a SZTAKI és a Fraunhofer Társaság közös innovációs vállalata, az EPIC InnoLabs szervezésben az INDIGO Ipari Digitalizációs Szakmai Napot. A rendezvényre, a hagyományt megőrizve idén is az ÖbölHáz Rendezvényközpontban kerül sor. Az egész napos program során nemzetközi nagyvállalatok vezetői is tartanak előadásokat – a Western Digital, az Apollo Tyres és a Bosch egyaránt ügyfelei az EPIC InnoLabsnak.

Az egész napos rendezvényen szó lesz a digitális iker technológia fontosságáról, konkrét alkalmazásáról és hasznosulásáról, az adatalapú tervezés előnyeiről, a problémamegoldásról és arról, hogyan készülhetnek fel a különböző iparágak az adattudomány kihívásaira, illetve hogyan tudják azt kiaknázni.

Az INDIGO nap kiemelt előadói:

Crystal Zhu, Western Digital, Global Logistics Center of Excellence Project Manager

A Crystal Zhu több mint 12 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a Western Digitalnál, a vezető globális adattárolási megoldás-szolgáltatónál. A WD Global Logistics Center of Excellence projektmenedzsereként sikeresen vezeti az Oracle TMS (OTM) megvalósítási és elemzési programot, és jelenleg a Digital Twin, az IOT és az NLP felhasználási lehetőségein dolgozik. Ezt megelőzően létrehozta a Hong Kong Logisztikai Központot, és Ázsia szerte irányította az LC-ket és a VMI-ket. „Future Vision of Simulation and Digital Twinning in Supply Chain” című előadásában a digitális iker és a logisztikai tervezés kerülnek előtérbe.

Nitin Kaushik, Apollo Tyres, Head Application Operations - Digital Manufacturing

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a technológia és az ellátási lánc területén. Elektronikai mérnök, minősített projektmenedzsment szakértő (PMP) és tapasztalt Six Sigma vezető. Széles körű tapasztalattal rendelkezik a Shared Service Centerek, az informatikai projektek és az ellátási láncok terén. Dolgozott Indiában, Európában és a Közel-Keleten. Előadásának címe „Using Digital Twinning to bring oversight to manufacturing processes and decision making”: lényegében az okosgyárak új generációjáról lesz szó benne.

Járvás Tamás, Bosch Power Tools, műszaki és üzemeltetési igazgató

Járvás Tamás több mint 25 éve dolgozik műszaki területen. Gépészmérnöki, majd minőségügy szakmérnöki diplomáját a 90-es évek végén szerezte meg. 1999-ben csatlakozott a német Bosch csoporthoz. Először Kecskeméten dolgozott a Bosch Car Multimédia divíziójánál IT vezetőként, amellyel párhuzamosan közgazdász, majd BME-n MBA diplomát szerzett. Ezt követően a miskolci Bosch kéziszerszámgyárban projectvezető, majd szoftverfejlesztési osztályvezető és 2016-tól Műszaki és Üzemeltetési Igazgató pozíciót tölt be. Az Ipar 4.0 elkötelezettjeként 2017-től vezetője a Kísérleti mintarendszerek munkacsoportnak az NGM és MTA koordinálásával felállított Magyar Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platformban. „Szakítás helyett okoskodás – adattudomány az iparban” című előadásában az adatalapú munka iparban betöltött egyre nagyobb szerepéről lesz szó.

Előad továbbá Kádár Botond, az EPIC InnoLabs ügyvezetője, Gallina Viola, a Fraunhofer Austria, kutatási koordinátora, Dr. Imre László, a Semmelweis Egyetem mesteroktatója, Tömpe László a DigiLean Hub vezetője, valamint az EPIC InnoLabs több munkatársa is. Részletes program ide kattintva érhető el.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a hivatalos weboldalon lehet.