Több szakmai rendezvényen is okostelefonos megoldásokat mutattunk be

Az elmúlt héten több különböző szakmai rendezvényen és városban, sokszínű tematikákhoz kapcsolódón mutatta be okostelefonos fejlesztéseit intézetünk eLearning Osztálya. Megoldásaink elsősorban a muzeológusok és a turisztikai szervezetek képviselői körében voltak népszerűek.

Museum@Digit Konferencia | 2018 | Magyar Nemzeti Múzeum

A múzeumi szakma képviselői számára Budapesten mutattuk be 2018. november 27-28-án a nemzetközi fejlesztés keretében elkészült virtuális felfedező játékunkat. Az interaktív játék segítségével az ősi trák kultúra különböző részeit ismerhetik meg az érdeklődök.

A játékhoz készült többnyelvű bemutató anyag az alábbi oldalon érhető el.

XX. Országos TDM Konferencia Program - Szakmai programok

A turisztikai szakma képviselői számára 2018. november 29-én Tatán mutattunk be olyan interaktív, tematikus, GPS alapú, okostelefonos sétákat, amelyek mintaként szolgálhatnak újabb fejlesztések előkészítéséhez és megvalósításához olyan desztinációk számára, amikkel még eddig nem volt szakmai együttműködésünk. A tartalmak előkészítéséhez és ezután további alkalmazások implementálásához volt szükség az általunk létrehozott, folyamatosan bővülő Multiplatformos Tartalomfejlesztési Módszertanra, a moduláris Tartalomkezelő és Megjelenítő Rendszerre, amely 2018-ban bekerült a "100 legérdekesebb magyar innováció" című kiadványba is.

A bemutatott fejlesztésekből kiemelt példa található itt.