A SZTAKI kutatója a Science Europe workshopján tart előadást

Ilie-Zudor Angyalka Elisabeth, a SZTAKI Mérnöki és Üzleti Intelligencia Kutatólaboratóriumának tudományos főmunkatársa és EPIC Teaming project koordinátora a május 24-i, Science Europe: Workshop on Science Europe Widening Participation and Spreading Excellence activities című rendezvényen ad elő a big data és a kiber-fizikai gyártórendszerek kapcsolatáról.

Az angol nyelvű „Twinning Big Data Applications for Cyber-Physical Systems in Production and Logistics Networks + Teaming Centre of Excellence in Production Informatics and Control” című előadáson szó esik az EPIC Cetre of Excellence projektről és annak eredményeiről is: a SZTAKI kutatója gyengébb innovációs teljesítményű (ún. widening) országok szemszögéből mutat be két esettanulmányt. A prezentáció után kérdéseket is fel lehet majd tenni az előadónak.

A Widening Participation and Spreading Excellence activities workshopja a Horizon Europe widening/spreading finanszírozási lehetőségeinek felhasználásáról szól majd. Kiemelt fókuszt kap a projektek benyújtásának és megvalósításának folyamata is. A workshop fő üzenetei a sikertényezők és a levont tanulságok lesznek.

A rendezvényre ide kattintva lehet regisztrálni.