A HUN-REN SZTAKI is részt vett az EDIH hálózat március 5-i rendezvényén

"Az EDIH hálózat szerepe a gazdaságfejlesztésben" című rendezvényen a HUN-REN SZTAKI is standdal és tudományos demonstrációkkal képviseltette magát. A demonstrációkat Szolnoki Szabolcs, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium technológiáért felelős helyettes államtitkára is megtekintette.

Az Európai Bizottság által életre hívott EDIH (European Digital Innovation Hubs) program keretében tartott rendezvényen a HUN-REN SZTAKI Mérnöki és Üzleti Intelligencia Kutatólaboratóriumának tudományos főmunkatársa, Viharos Zsolt; a HUN-REN SZTAKI által koordinált Mesterséges Intelligencia Nemzeti Laboratórium (MILAB) szakmai vezetője, Benczúr András; illetve a MILAB ipari kapcsolatokért felelős koordinátora, Érdi-Krausz Gábor; valamint a Mesterséges Intelligencia Kutatólaboratórium tudományos munkatársa, Kerepesi Csaba mutatták be az intézet kiállított demonstrációit.

A rendezvény programja és további részletek a hivatalos weboldalon érhetők el, ide kattintva. A rendezvényen videó is készült, ezt alább lehet megtekinteni.