A HUN-REN SZTAKI is részt vesz a SmartMan Festival programsorozatán

Az Ipar 4.0 Nemzeti Platform Szövetség (NTPSz) szervezésében rendezett programsorozaton a HUN-REN SZTAKI két helyszínnel és összesen háromféle programmal vesz részt. A részvétel ingyenes, regisztrálni a hivatalos oldalon lehet.

Az Ipar 4.0 NTPSz  idén először rendezi meg a SmartMan – Smart Manufacturing Festival rendezvénysorozatot,  2024. február 26. és március 8. között, aminek keretében a HUN-REN SZTAKI is többféle programmal várja az érdeklődőket.

Kollaboratív robotok, mesterséges intelligencia

Az intézet budapesti, Lágymányosi utcai épületének hatodik emeletén található Innovációs és Demonstrációs Tér (IDT) hatféle demonstrációt tartogat, többek közt digitális iker, mesterséges intelligencia, kollaboratív robotika és automatizálás témakörében. Az interaktív bemutatót február 29-én 9:30 és 11:30 között, valamint március 7-én, 9:30 és 11:30 között tekinthetik meg az érdeklődők.

Cím: HUN-REN SZTAKI, 1111 Budapest, Lágymányosi utca 11, 6. emelet

Ipari robotok, gyártási kiválóság

A HUN-REN SZTAKI Győrben található Ipar 4.0 Kiválósági Központja a Széchenyi Egyetem közreműködésében március 8-án, 10:00 és 12:00 között lesz látogatható. A labor olyan problémákat céloz meg, ahol a magas szintű alapkutatás segíti a gyakorlati ipari igények megoldását.

Cím: Széchenyi István Egyetem, Győr, Egyetem tér 1., UT 110 é. labor, 9026

Szimuláció, digitális iker

Szintén részt vállal a rendezvénysorozatban a HUN-REN SZTAKI és a Fraunhofer Társaság közös cége, az EPIC InnoLabs: a termelésszimulációval és -optimalizálással foglalkozó, nemzetközi ügyfélkörrel dolgozó kft a digitális iker technológiába enged betekintést, február 29-én, a HUN-REN SZTAKI IDT-ben, 11:30 és 12:30 között (tehát az első napi interaktív robotos bemutató után).

Cím: HUN-REN SZTAKI, 1111 Budapest, Lágymányosi utca 11, 6. emelet

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a hivatalos oldalra kattintva lehet.