2019. okt.
2019.10.02.

INDIGO – Ipari digitalizációs szakmai nap 2019

 
Helyszín
ÖbölHáz Rendezvényközpont, 1117 Budapest, Kopaszi gát 2.

Miután kétszer is nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk, idén harmadszorra is megrendezzük az INDIGO szakmai napunkat. A rendezvényre elsősorban termelési, ipari mérnöki, informatikai és logisztikai vezetők, valamint a vállalaton belüli digitalizációért felelős szakemberek jelentkezését várjuk.

A rendezvény témája továbbra is a korszerű digitális gyártási és digitális vállalati folyamatokat támogató eljárások, módszerek, illetve szoftver- és hardvereszközök és az aktuális trendek (pl. Ipar 4.0, IoT) ismertetése. Idén nagyobb szerepet szánunk a partnereinknél, ügyfeleinknél végigvitt projektek bemutatásának. Idén ősszel is találkozhattok néhány külföldi partnerünkkel, de most megpróbálunk Európán kívüli ipari digitalizációs példákat, projekteket is elhozni.
 
Hasonlóan az előzőekhez, az idei rendezvényre is elsősorban termelési, ipari mérnöki, informatikai és logisztikai vezetők, valamint a vállalaton belüli digitalizációért felelős szakemberek jelentkezését várjuk.
 
INDIGO - Ipari digitalizációs szakmai nap
Időpont: 2019. október 2.
Helyszín: ÖbölHáz Rendezvényközpont, 1117 Budapest, Kopaszi gát 2.

 

Az esemény programja

A rendezvény meghívója, a részletes szakmai program, illetve a regisztrációhoz szükséges adatok a rendezvény honlapján érhetőek el.

Add to calendar 2019-10-02 2019-10-02 UTC INDIGO – Ipari digitalizációs szakmai nap 2019 Miután kétszer is nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk, idén harmadszorra is megrendezzük az INDIGO szakmai napunkat. A rendezvényre elsősorban termelési, ipari mérnöki, informatikai és logisztikai vezetők, valamint a vállalaton belüli digitalizációért felelős szakemberek jelentkezését várjuk. - Botond Kádár kadar.botond@sztaki.hun-ren.hu

Hol leszünk megtalálhatóak

INDIGO - Ipari digitalizációs szakmai nap
Időpont: 2019. október 2.
Helyszín: ÖbölHáz Rendezvényközpont, 1117 Budapest, Kopaszi gát 2.

Szerepünk az eseményen

Az esemény szervezői vagyunk.