Vízügyi Digitális Tudástár

 
Vízügyi Digitális Tudástár konvertálása, áthelyezése az NKE rendszerébe és új tartalmi elemek feltöltése
31 Oct 2018– 15 Jan 2019
SZTAKI cost
9 700 000 Ft
 

Az MTA SZTAKI korábban részt vett a Vízügyi Digitális Tudástár (VDT) tervezésében és létrehozásában, amelynek eLearning-es része 40 szaktárgyat tartalmaz. A szaktárgyak elektronikus oktatását biztosító eLearning tananyagok szöveges anyagai mellett a tananyagok több ezer multimédiás elemet (képek, videók és animációk) és rengeteg matematikai képletet tartalmaznak. Az újrafelhasználhatóság miatt az elektronikus tananyagok szabványos formátumban (SCORM) készültek el.

A VDT létrehozása óta eltelt idő alatt azonban számos olyan újabb körülmény és követelmény jött létre, amelyek szükségessé tették a VDT számottevő tartalmi és funkcionális továbbfejlesztését. Ennek keretében az alábbi feladatokban veszünk részt:

  • Áttérés új oktatási keretrendszerre (Learning Management System, LMS).
  • Az LMS arculati és funkcionális frissítése.
  • Az elektronikus tananyagokban használt korábbi multimédia vezérlők cseréje.
  • A VDT további komponenseinek hatékonyabb elérhetősége miatt elvégezzük a korábbi projekt keretében létrehozott önálló informatikai (rész)rendszerek valamennyi felhasználója számára közös felhasználói felületének kialakítását, egységes autentikációs eljárás kidolgozását és megvalósítását.

 

Vízügyi Digitálsi Tudástár

 

Participants

Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Víztudományi Kar

MTA SZTAKI

Department

Manager

Email
markus.zsolt@sztaki.hun-ren.hu
Phone
+36 1 279 6191

Departments