Újabb szakmai elismerés az idei MagyarországOn versenyen

Intézetünk eLearning Osztálya okostelefonos alkalmazást készített a Bükki Nemzeti Park turisztikai szolgáltatásainak bemutatására, amely komplex módon szakmai elismerést kapott a 2018-as MagyarországOn versenyen.

A MagyarországOn versenyre 70 nevezés érkezett idén – ebből választotta ki a 13 tagú szakmai zsűri a legjobbakat. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság (BNPI) két díjat is elhozhatott – arany minősítést nyert az új jegyrendszere, ezüst fokozatot pedig a cég új arculata. A BNPI turisztikai szolgáltatásainak fontos eleme a GUIDE@HAND BNPI okostelefonos alkalmazás, amelyet az eLearning Osztály fejlesztett. A díjátadó gálára 2018. június 20-án került sor az A38 rendezvényhajón.

A BNPI 2018 tavaszán bevezetett új, egységes jegyrendszere, amely a lillafüredi Szent István- és Anna-barlangban, az Ipolytarnóci Ősmaradványoknál, a szilvásváradi Millenniumi kilátóban, valamint a felsőtárkányi Nyugati kapu Látogatóközpontban került bevezetésre, s becsatornázza a kínálatba a szakvezetett túrákat is. Minden jegy egyben 10-20% kedvezményt biztosít egy következő bemutatóhely díjából, illetve egy további kedvezményt nyújt egy szakvezetett túrán való részvétel díjából is, továbbá elérhetővé teszi a BNPI mobil alkalmazását (GUIDE@HAND BNPI), amely guide a BNPI tanösvényhálózatához.

A GUIDE@HAND BNPI alkalmazás több szempontból is újszerű:

  • a hazai nemzeti parkok közül a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság az első, amely számára okostelefonos szolgáltatást biztosítunk,
  • a megújult menürendszer területi és tematikus tartalomelérést is biztosít a felhasználók számára,
  • a korábbi alkalmazásokban elérhető GPS alapú vezetett túrák szolgáltatással a BNPI tanösvény hálózatát mutatják be három nyelven,
  • az alkalmazás család legfontosabb arculati elemeinek megőrzése mellett igazodik a BNPI megújult arculatához.